Гулко дзвiн в далечiнь...

 
     (За Йонасом Калінаускасом)

Гулко дзвін - в далечінь...
Ніч зітханням одлунить.
Дві зіткнуться руки -
І загравою ніч затремтить...
Гостро пахне земля,
Молодить світ пробуджене вруно.
Камертоном сердець
Зазвучить-задивується мить...
Дзвін живе, калата
Перегуком глибоким, нестомленим.
І відчую вустами
В долонці твоєї руки:
І любов, і красу,
І його сьогодення, і спомини
Біля цих сивих стін,
Де дрімають у нішах віки


Рецензии
Дуже гарно! Чую дзвін і бачу двох закоханих.
Найкращого!

Людмила Дзвонок   11.09.2011 22:42     Заявить о нарушении
Спасибі Вам, Людмило, за тепло слів...

Вячеслав Романовський   12.09.2011 12:16   Заявить о нарушении