Я повернулась
Хоча уже нема куди вертатись.
Я повернулась,
Знов тебе хочу зустрiть.
В очах твоiх так хочеться скупатись,
В обiймах хочеться навiк згорiть.
Я повернулась...
Чи ждав мене ти, любий,
Колишню згадував любов?
Я знаю другу жiнку ти голубиш,
Але так хочу, щоб до мене ти прийшов.
Зiгрiй мое закамянiле серце,
Мою ти душу розтопи
I в твоi руки слiз своiх озерце
Наплачу я,а ти розлуку в них втопи.
Я повернулась...
Свидетельство о публикации №111091008274