Останнiй поцiлунок

Свое я серце вiддала в твоi долонi,
 А ти узяв його i кинув у вогонь.
 Тодi питаеш, чи не боляче менi?
 -Не боляче, коханий, нi.
 Воно обвуглиться, згорить i тiльки попiл
 Розвiе вiтер, рознесе
 I ти вдихнеш останнiй його подих,
 I зрозумiеш, що тебе любила над усе.
 I встану я з колiн, росправлю груди
 I безсердечною пiду в життя...
 Останнiй поцiлунок i уже не буде
 Нi неба, нi землi, нi вороття...


Рецензии