***

Моя весна така холодна,
І в ній я бачив твої сни.

Не соромно жалитись,
Бо вона гірка розплата
Веселих днів.

Моя весна в твоїх обіймах
Помирала. Якби ти знала,
Якби ти тільки знала.
Як я без тями тебе
Любив.


Рецензии