***

останнім часом роблю я дивні речі:
палю дивні цигарки, слухаю дивну музику,
задивляюсь на весілля й, до речі,
без бажання вбити, дивлюсь на дітей. гудзики

пришиваю занадто старанно. слідкую
за настроєм друзів, погодою в інтернеті.
я стала занадто уважна. міркую
над всим що бачу і чую. відписуюсь у мережі.

в мереживі дрібних справ і зустрічей
розглублено втрачаю сумління кубові залишки.
впевнено впізнаю емоції в блиску очей.
курю й п'ю так, щоб не було мало вже.

бо, не дай боже, втрачу той дивний стан
сп'яніння розумового, що створювався роками
і знову стану нормальною. стільки справ
не можна залишити: світ вирішить їх лише з нами.


Рецензии