Куленепробивною шкiрою... укр Артем Бей

***

Куленепробивною шкірою захищатимусь від докорів та почуттів.
Хочеш відвертості – тобі не сподобається.
Забиваю будь-які вільні проміжки часу, аби не думати,
Аби в голові лишились лише бажання і справи.
Покриваю усе, що бентежить памороззю.
Чи влаштовує мене сьогодні?
Так… рівно настільки, аби чогось чекати.

Поверхнева іржа лише приховує від чужих очей,
Це захист від стихії життя та руйнівної дії кисню.
Облізла фарба не варта уваги.
Та прийде час, коли механізм знову почне працювати.
Олива побіжить, омиваючи шестерні та приводи,
Очищуючи від пилюки та лишаючи осад у фільтрах спогадів.
Паливо спалахне з неймовірною легкістю бажання.
Відполіровані грані сяятимуть на сонці, дражнячи,
А всередині з новою силою битиметься старенький W-8*.

Ретро, скажете, застаріла модель???... Класика;)









*W-8 – модель двигуна


Рецензии