Пасивнi курцi чужих образiв... укр Артем Бей

***

Пасивні курці чужих образів!
Затягніться глибше!
Затримаюсь у легенях і…
терпкістю, або грудкою,
у вашому горлі…
Торкнуся грудей і спогадів, пестячи…
Зніму ваші брязкальця та фенічки,
вони не потрібні у нашій близькості.
Зазирну у найпотаємніші кишені,
доводячи до сказу…
І лишу…
і лишусь…
наодинці.


Рецензии