Зриваeш обкладинку з книги останньоi зустрiчi... у

***

Зриваєш обкладинку з книги останньої зустрічі,
ховаєш від родичів у комині.

Залишки палітурки лягають туманом на місто.
Тепер усі знають, про ЩО ти читаєш.

Роки розчиняються одне в одному,
і ти поступово розгинаєш підкову кохання,
повертаючи наковальні будення.
Переш мрії із білизною чоловіка.

Не знаючи, куди подіти очі, сповнені знань та бажання,
маскуєш перегар улюбленою гумкою: «Була на роботі».

Поступово тупішаю, забуваю, як писати літери.
Одноденні посмішки намальовані крейдою на асфальті.


Рецензии