Ти любила комфорт... укр Артем Бей

***

                Обіцяла до кінця життя...
                Вперше життя скінчилось за рік

Ти любила комфорт:
Пластикові вікна і супутникове телебачення;
Зручний одяг класичного покрою –
Комфорт у житті і почуттях.

Та коли твоя шкіра набуває блакитного кольору, через брак сонця,
І губи висихають від рафінованих поцілунків та компліментів,
Коли щоранку прокидаєшся до дзвінка будильника, –
Розумієш, що от-от сама перетворишся на буденне
І тебе перестануть помічати.
І ніяка йога тобі не допоможе.

Лунає вибух.

І вже байдуже на комфорт і будильник.
Тобі знову хочеться жити і відчувати
Сонце і вітер, зустрічати світанки і
Засинати на роботі.
Дарувати перехожим посмішки, поспішаючи додому...
Вечеряти при свічках і бачити кольорові сни...
 
«Та чи варто так мріяти, – думаєш,
Підфарбовуючи губи, –
Він же лише – романтик».


Рецензии