Сирий i недороблений, казала... укр Артем Бей

***

                Ти чудово готуєш кохання,
                Шлюби тобі поки що не вдаються

«Сирий і недороблений», – казала…

Ріжеш його тоненькими шматочками
І заливаєш великою кількістю кетчупу –
Занадто солоний.
«Так краще зберігається», – вчила мати.
А тобі так хочеться ласощів.
Ласощів і пестощів.

Щоночі вигадуєш неймовірні рецепти,
Від яких у захваті твої друзі.
А вранці дістаєш із холодильника
«Сирий і недороблений»
І нарізаєш тоненькими шматочками,
Адже солодощі лише для дітей і закоханих.


Рецензии