***

Я йшов по пустій дорозі дивився в небеса
На обличчя падав сніг скотилася сльоза
Не знав що зі мною і просто йшов додому
Засніжена доріжка кінець грудня знову
Сніг падав на плечі падав і під ноги
Чистий мов папір застелив усі дороги
Посміхався до людей до себе
Давно не бачив такого чистого неба
Зірки з висоти дивились мені в очі
Я блукав один тієї ночі
А сніг кружляв і падав на долоні
І знову у зимі я начеб то в полоні
Кінець грудня озернувся назад
Що за рік зробив який є результат
Хто мене забув а хто ще памятає
Чиє плече поряд а чийого вже немає
Хто мене запросить у новорічну ніч до себе
Словами ти де – Чекаємо лише на тебе

Сніг кружляє і падає нам під ноги
У новому році нас чекають нові дороги
З нової сторінки все почать спочатку
Сьогодні останій день а новий буде зранку

Ось останні дні рік своє доживає
Його скоро нестане і він про це знає
Мов фенікс з попелу
Встане новий з праху
За 12 ударом одягне нову рубаху
Що взяти у новий рік із собою
Свої роки кохання свое
Свої переконання і старих вірних друзяк
Чиї очі поряд у хурделицю і в град
Чиї очі дивляться в мої а не вниз
Поруч такі люди
Від життя мені це приз
Я знову разом з ними падає на плечі сніг
Зустріємо 2010 рік

Сніг кружляє і падає нам під ноги
У новому році нас чекають нові дороги
З нової сторінки все почать спочатку
Сьогодні останій день а новий буде зранку


Рецензии
Вітаю на "стихире"!

З добром,

Милая Людям   20.09.2011 18:57     Заявить о нарушении