ДА Я ЗНАЮ

Yes I know know know know know
Yes I know about you
ALL
All alone lone, lone, lone, lone.
All alone because of new
WORLD
World of words and nothing more,
World of north because of lie.
Sin and same people’s favors
When you going live for fine
SAD               
Sad and boring bad and gloom
Command and destruction RUSSIAn
President shit of a loom
Deputies, ministry for laughter
HEY
You a know… know… know… know… know
You a know but nothing say
You a saw, saw saw saw saw
You are saw as yours a sale
DOWN



Да я знаю знаю знаю знаю знаю
да, я знаю о вас
ВСЁ
Все только одинокие одинокий, одинокий, одинокий.
Всё это в одиночку из новый
МИР
Мир слов и ничего больше
мир Севера.
из-за лжи.
Грех и же людей
предпочитает когда вы собираетесь жить для здорово
Грустно.
Печальным и скучным плохо
и мрак командования и уничтожение россии
президент дерьмо
ткацкий станок депутатов,
министерство смех
Эй,
вам знаю знаю... знаю... знаю...
вам знать, но ничего сказать,
пила, пила пила… пила… пила…,
ты видел как ваши продажи
ВНИЗ


Рецензии