***

досі твій номер знаю напам'ять:
цю пані я обдурити не можу.
хоч сита спогадами по саму зав'язь,
цей номер забуду, мабуть, вже в морзі.

навіть, якщо серед ночі прокинусь,
цифру у цифру я все згадаю.
струс мозку отримаю, в постіль відкинусь,
проте, код цифровий я все ж пам'ятаю.

справа не в тому, що люблю безмежно.
і не в тому, що склерозу на маю,
та стільникові по місту всі вежі
незмінно про тебе мені нагадають.

просто пов'язано дуже багато
з містом цим сірим всіх наших спогадів.
близько і міцно занадто бувало.
твій номер забути я навіть не спробую.


Рецензии