It s ok
Every day, every night,
I am nice, it's ok,
Every night, every day.
Take away, me away,
Every night, every day,
Take away, it's alright,
Every day, every night.
You are say. what you say?
Every night, every day,
It's ok, do not fight,
Every day, every night.
Me and they, you and they,
Every night, every day,
Me and they, see your light,
Every day, every night.
It's ok, it's alright,
Every day, every night,
I am nice, it's ok,
Every night, every day.
Свидетельство о публикации №111090805609