У моря

Будиночок порожній у моря,
Запах кави, що тільки готую,
Десь вдалині я від горя,
Серце собі я врятую.
Самотність, густющий туман,
Гаряча кава у моїй руці,
Комусь це схоже на обман,
Що щастя у моїй руці.
А я не хочу серед люду
Самотньо плакати одна,
Наслухалась цього абсурду,
Я випила цього до дна.
Тепер у моря не самотня,
Щаслива в тиші я своїй,
І метушня уся соботня
У каталозі лиш подій!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.