БТ

Реєструє БТІ
Банки, хати, кураі
Хто цього не розуміє
Того знищать бабаї.

Буде день, і буде ніч,
Доларі, та єврики
В цьому друзі певна річ
Ніякої евріки.

Не складайте рубаї
А працюйте в БТІ
Буде сало і маця
Лапця-дриця, гоп ця-ця.

Як на продаж вам пече
Взяти витяг чі що ще
А ніхто вас не дахує…
БТІ вам нарахує.

Хай би йшли під три чорти
Пуза здоровенькі.
Гривень де на всіх знайти
Й бакси зелененькі.

Схожі на пародію
Мої нісенітниці
Бо за цим добродію
Спогляда міліція.


Рецензии