Ой, Иванко

Ой, дівчина  косу розплетала,
Дліну косу вона розплетала,
Тай  засумувала,
Пісню заспівала,
В свою косу квіточку вплетала.

Ой дівчина Іванка чекала
Молодого Іванка чекала
Чи сама не знала,
Зіроньки питала,
Про Іванка зіроньки питала.

Де він, зорі, ви мені скажіте
Чорнобровий ви мені скажіте
Чи мене шанує,
Чи мене кохає,
Чом сьогодні він не поспішає.

Кажуть зорі він вже одружився
Чорнобровий красень одружився
Другу він цілує,
Другу пригортає,
А про тебе мабуть забуває.

Ой у полі дівчина гуляла
Молоденька дівчина гуляла
Квіточки збирала,
Пісеньку співала,
Сумну пісню дівчина співала.


Рецензии