Тоска по дому

Негр смереку обіймає,
Плаче, як дитина…
Вуйко до нього питає:
-Що трапилось, сину?-
-Я хочу, вуйкО, до дому,
Нема сил терпіти!-
-Так затримка тут у чому?
Тебе підсадити?-

Смерека – хвойное дерево
Вуйко - дядька


Рецензии