Мои чувства... Как они бескрайны...
і тому не вистачає слів.
Може досі я чого не знаю,
і не того зовсім ти хотів...
І мої бажання нездійсненні?
І моє безсоння на коли?...
І моє кохання незнайденне?
Навіть, якщо в ньому ми були...
Свидетельство о публикации №111090703956