Наново

А що ми зможемо згадати
Наприкінці свого життя?
Як були обо молодії?
Як птахи вільни були? Га?

Чи будемо за щось журитись?
І сподіватись, що колись
Ми зможемо зробити більше,
Зробити більше, ніж я зміг.

Чи буде що в нас пригадати?
Та чи знов схочеться тобі
Зпочатку, наново почати,
Щоб те зробити, що не встиг?


Рецензии