Мой край красив неповторимо
Мой край прыгожы непаўторна:
Азёры і сасновыя бары,
Рачулак стужкі і дорог,
Што узорна так праляглі па роднае зямлі.
Люблю твае зялёныя ўборы,
Дзе ў лясным, прахладным гушчары
Жыве свет казкі дзіўнай і чароўнай
Цябе чакае, кліча -зазіхрі!
Сыдзі з сцяжынкі ў зялёным царстве
3 ім павітайся - з веліччу лясной
I пакланіся феі ў фалдах-лапах,
I абдымія з залатой сасной.
Спусціся ў яр да серабра крынічкі
I наталі душу жывой вадой.
Пануе водар спелае сунічкі,
Чаруе водар хвоі маладой.
Тут сам-на-сам з прыроднай прыгажосцю
Адчуй сябе часцікай хараства!
Шмат добрых думак перапоўніць сэрца.
Лес - казка, мудры і адвечны,
Дар жыцця.
2010г.
г.п.Багушэуск. П.Пядачюна.
Свидетельство о публикации №111090605557
С Наступающим!
Счастья, радости, вдохновения!
Галина Ленкова 2 31.12.2017 08:40 Заявить о нарушении