***

Останній подих світлої мелодії,
Залишив слід в наших очах,
Ми стали іншими сьогодні,
І за вікном тремтів осінній джаз.

Буває швидко і невчасно,
Або буває навпаки,
Але тоді все було разом,
І так стається раз в житті.

В такі часи часів немає,
І завмирає цілий світ,
Коли душа летить і пам'ятає,
Кожну як останню мить.

Останній подих світлої мелодії,
Залишив слід в наших очах,
Ми стали іншими сьогодні,
І за вікном тремтів осінній джаз.


Рецензии