Я зачекався дива

Зорі  сьогодні  не  будуть  чекати  вітру, 
Зірваним  листям  кружлятимуть  тихо  небом. 
Краплі  туману  з  прозорого  даху  витру, 
Я  зачекався  дива,  та  вже  не  треба. 

Осінь  тамує  свій  ніжно-зимовий  подих, 
А  у  воді  вже  танцюють  незграбно  хмари. 
Тихим  відлунням  горами  крокує  подив, 
Срібним  дощем  над  землею  проллються  чари. 

Місяць  зійде  і  засліпить  планету  чорним, 
Бризками  мрій  розіллється  фантомне  море. 
Вмить  зацвіте,  що  до  цього  було  потворним, 
Тільки  лише  доки  в  небі  кружляють  зорі.


Рецензии