Така орн толог я

Лає баба  індика -
Бо тулиться до півника.
Чи то псіхологія,
Чи орнітологія.

Воно й справді диваки
Твої, бабця, індики.
І як на тіі звички
Та дивляться індички?

Та вони давно в печі,
І чекають діда,
Бо без того у ночі
Він не пообіда…

Хвате, бабцю, балачок
Хто ж того не знає,
Без курчат, та індичок
Не таке буває.

Каже бабця,- в курнику
Постелю солому.
Як дівчат собі знайдуть –
Хай ведуть додому.


Рецензии