Капци

Капці мої, капці
Де ж ви забарились?
Я стою у кепці –
У наш клуб намиливсь.

У шкарпетках вийду.
Кінофільма зичу.
У кумиці пройди
Чоботи позичу.

А кумця немає,
Десь він ікла точить.
Три доби сягає,
Як він комір мочить.

Вже на мене, капці,
Селами й містами,
Називають хлопці,
- Диво з чоботами…

Де ж ви мої капці?
Може, хто не знає –
Коли кум в гулянці
Їх кума ховає.


Рецензии