О! Що то буде...
Де дві самотності зустрінуться очима,
Залишать все минуле за плечима,
І житимуть теперішнім лишень.
О! Що то буде за щаслива мить...
Твоя рука торкнеться до зап'ястя,
В моєму тілі розіллється щастя,
Та музикою в серці зазвучить.
О! Що то буде за шалена ніч!
Всі зорі, хоч досвідчені в коханні,
Лиш спрагло споглядатимуть в мовчанні
За диким полум'ям з глибин сторіч.
02.09.2011р.
Свидетельство о публикации №111090307805
З повагою. Л.Ю.
Людмила Юферова 06.12.2011 19:30 Заявить о нарушении
З теплом Наталя.
Наталя Мазур 07.12.2011 00:37 Заявить о нарушении