Розмова по телефону

-Алло, я з Павлом зараз розмовляю?-
     Ні, мужик ій каже, чУхаючи пузо,
це телевізор щось у Вас питаэ.-
-Жах, прямий єфір, а я в одних рейтузах-




ЧУхать ( укр.) – чесать.
Жах ( укр) – ужас.


Рецензии