Заблукав
Запалав сотні свічок у морі – і в небесах.
За ці роки, ти віриш? – я зміг позабути страх
Але більше тебе я в долонях вже не тримав.
Зачепився засерце. Або то була рука?
Що тримала мене за шию, або піджак….
Ти мені шепотіла на вухо тоді «good luck»
А я й досі в пітьмі своїх мрій за тобою блукав.
Ти мені посміхалась й вальяжно курила кальян.
За вікном так примхливо гуділа у пробках Москва…
Твій годинник завмер і на камеру позував,
А кохання замерзло і куталось в теплий саф`ян.
Зараз осінь а за вікном ллє проказа-дощ.
Моє тіло ж примхливо пестить чарівна ніч,
Ти самотня. А отже і гра варта тих самих свіч.
Щоб не чути тебе, я тебе запиваю - скотч.
Свидетельство о публикации №111090302590
Щиро дякую за вірш!
З повагою, Галина.
Шедевра 03.09.2011 23:40 Заявить о нарушении
Спасибі Вам!
Аромат Кави 01.10.2011 15:56 Заявить о нарушении