Тот жалкий лист
Мене боліло все, що він сказав.
Смішна, обірвана банальність
Помітно гасне між німих заграв.
Вистукували чисто всі думки
На пластиковому алфавіті руки,
Хотіли стати ближче, там, де ти
І голос твій, бентежні серця стуки.
На білому портреті монітору
Знаряддя вбивства вислав ти мені,
Слова вмирали тихо від добору
Паршивих фраз, що згасли навесні.
Надворі літо і життя вирує
На асфальтному полі доріг
Де замерзають ті кого не чують,
Або кого хтось ближчий не зберіг.
Свидетельство о публикации №111090200521