Я запитав колись у мудреця...
-Яка з жінок на світі найгарніша,
Якій усі наряди до лиця,
На цілім світі за усіх миліша?
Подумавши,так відповів мудрець,
Закривши книгу древнього Корану:
-Та наймиліша,всім жінкам взірець,
Яку назвав для себе ти кохана.
Свидетельство о публикации №111083108722
З побажанням взаємної любові
Ирина Пирогова 02.08.2012 20:23 Заявить о нарушении