***

всі ходять під богом, я ходжу над чортом...
зимою і літом в одних й тих самих шортах!
я тягнусь до тебе, як муха до гавна!
ти мені потрібна, як хобот для слона!
ти, наче тихий океан, тільки ти не тиха...
хочу входити у тебе, як стихійне лихо!
кінчай зі мною голосно, наче кінчається світ!
від твоєї краси прозріє і кріт!
ми говоримо рідко, в тебе Джинс, я на Лайфі...
всі ходять під богом, я ходжу під кайфом...


Рецензии