***

бути поруч і так далеко
заховавши мрії у душу
закохатися бути поетом
для єдиної,став єдиним

і так щире блакитне небо
ми з тобою здається діти
чому ж світло душу не гріє
де забуто кохання і квіти

дві дороги,дві долі і небо
твоя посмішка і твої очі
ти здається була ангелом
я ж сліпцем за власної волі

бути поруч і так далеко
знов ховаючи свої мрії
став єдиним,бути поетом
покохавши єдину на віки.


Рецензии