Про плагиат

-Миколо, про братерсьтво більше не бреши,
Таке нахабство, світ про це б  таки не знав.
Тут Лєрмонтов, москаль, надрукував вірши
Що ти мені ще до весілля написав.-

Нахабство ( укр.) нахальство.
Надрукувать(укр) – напечатать.
Весилля( укр) – свадьба.


Рецензии