Двадцять дев ять

Самотність іноді шкребе,
А часом ніжно гладить.
Так треба, що нема тебе -
Чужа для туги радість.

Короткий присмак коньяку
Сушив порожню склянку,
Я повертав тебе таку
Піввечора, півранку...




2011


Рецензии