Комета
Розсиплюсь під небом чи над землею…
Не знатиму, з ким ти… І навіть, де ти…
Нестиму уламочок від планети…
А потім на стелю собі наклею…
Маленький шматочок мого безумства
Тихенько сопе на краєчку дзеркала…
Повішаю кульку йому на люстру…
Так холодно поряд з байдужим людством…
Мені все так різко сьогодні змеркло…
26.08.2011 рік
Свидетельство о публикации №111083002653