Килэчэгем

Чэчлэремдэ комеш эллэ томан.
Эллэ язмыш эллэ сагыш яман.
Килэчэгем, булачагым, тормыш юлым.
Эллэ бабам, эллэ кызым, эллэ улым.

Йолдызлар арасында сине табам.
Эллэ улеш, эллэ сулыш алам.
Эллэ тормыш инде бигрэк саран.
Эллэ куркып, качып инде калам.


Рецензии