***

    ВИШНІ

       
Упізнай мене серед інших,
Серед чужих і знайомих...
В моїх руках стигнуть вишні -
Назбирала для нас учора.

Поглянь, як налиті соком,
Ще трішки і медом бризнуть...
Біжить твій погляд високо,
А вишні в долонях стигнуть.

Поміркованість і буденність,
Крок назустріч не зробить розум.
Перестиглу душі пісенність
Наче вишні приб‘є морозом.

Упізнай мене серед інших,
Не тоді коли стане пізно...
Так червоно вже плачуть вишні
І так солодко, і так грішно.


Рецензии
У долонях твоїх стигнуть вишні.
Їх зігрій теплом свого серця.
Не пізнав... А можливо інший
Упізнає і відзоветься.

Алекспро   18.10.2011 22:38     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.