добре

Добре, що тебе
Зараз нема.
Добре, що сонця 
Бракує.
Я у полонi весни i тепла,
Ти - у човнi свободи.
Добре, що зараз
Мiй колiр - зелений,
Як віддзеркалення твоїх очей.
Я так сумую за океаном,
Що називають морем людей.


Рецензии