***

           *   *   *
Чужі обоє. До пуття
Не зрозумілий збіг обставин,
Чому знагодило життя
Кохання гру і вузол правил.

Так близько. Ось рука лягла
На моє радісне обличчя...
Невже це знову тільки гра?
І ти не знаєш протиріччя?

Так просто все, як дощ, як сніг,
Лише виконуються ролі.
Дивись і час рікою збіг,
Завіса падає шовкова.

А далі що? Звичайна річ,
Яка вже буде в тім різниця,
Хто переміг, не переміг...
Кохання правила боїться.


Рецензии
Просто завораживает! Когда служил в Украине, любил разговаривать с местным населением - такая напевная речь! "А далi що?" Пошукаем.

Сергей Лебедев-Полевской   24.10.2011 21:47     Заявить о нарушении