Paul Delvaux Landscape with lanterns
Лягай на мої неоплакані руки
Мертве місто за погляд від тебе
Розпускай мереживо чорних вій
Монохромне марево чужих тіл
Портрет агонії нічного неба
Твої губи кармінні від смаку розпусти
Твої очі прозорі від кривавого місяця
Над тобою громаддя безсилих сторіч
Ти вплела поміж ребер екстази і муки
Жодним богам не тримати неба
Чорний вакуум тільки твій
Твої сліди кам’яний переділ
Вітри на піску карбуються вище
Серед цих мертвих так пусто
Що ти множишся на десятки і тисячі
Свидетельство о публикации №111082800615
Мария Лихошерстова 02.09.2011 23:01 Заявить о нарушении