Дiвчинi з трояндою в косi

Дівчино з трояндою в косі,
Скільки літ Вам? Дев'ятнадцять? Двадцять?
Сталось дивне: на якійсь осі
Нашим долям довелося знаться.

Плодом щедрим сад мій зустрічав,
Ваш розцвів - буяли в ньому весни!
Ясноока, Ви ж - іще дівча,
І мій син допіру Вам - ровесник.

Десь за Вами сохнуть юнаки,
З кимось з них і закрокує щастя...
А ця зустріч дасться ще взнаки,
Згадувати буду часто-часто.

Дівчино з трояндою в косі,
Гарно з Вами, а розстатись треба.
Хоч мені - хай знатимуть усі! -
Вас забракне. Як забракне неба.


Рецензии
колись його читала і знову потрапила з першого разу)
ще й з подругою говорили про нього)
дуже гарний вірш, В'ячеславе.

Ира Сирена   30.03.2012 16:59     Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.