Будь менi протилежнiстю...

Будь мені протилежністю.
Цілуйся блідими губами.
Зітри коліна по швах соборів
Проси смирення і божої милости
Стань мені обережністю
Рахуй випиті градусограми
Ляж берегами мого моря
Дай світла моїй темносиньости.
Будь мені сном в артеріях
Будь склом на моєму холоді
Вістрям духу і вітром півдня
Пиши кров’ю по моїй кризі.
Грай у моїх містеріях
Прошу лишись нескорена
Будь  небагатослівна
Глава у диявольській книзі.


Рецензии