Истэлекне Ходай бирэ

               

Язмыш   язылган  «китабта»  бар  донья  кануннары.
Ин,  турдэ   ,  ана   карнында    язылып   уйелганы.
Нинди  генэ  юл  бирсэдэ   утэргэ  гомерлэрен?
Ходай   белэ   бэндэлэрнен,   бар  кылган гэмэллэрен.
        Гомере   сунгэн   чактада   тотып  « тормыш  китабын» 
        Утэгэнме    тормышында  ,  доньянын,  кануннарын?
        Аллах  алдында   тезлэнеп ,  ж,авап   биргэн   чагында,
        Сират   купереннэн  атлап ,  рохсэт    булырмы    чыгырга?   
Нинди   эз   калдырган   бэндэ?    Яшэгэн    гомерендэ.
Бирэсе  була    ж,авабын   кылган   бар   эшлэренэ.
Узеннэн   сон,   нинди  фикер  лаеклы    калдырырга ?
Истэлекне   Ходай    бирэ  ,   доньяда   калганнарга.
        Уйласыннар  иде  шуны  ,  яман кылган   бэндэлэр.
        Барыбер   ж,аза   китерэ  ,  кылган  «кара" гэмэллэр.
        Узе  ж,аза  курмэсэдэ  , яшэгэн  тормышында .
        Килэчэк  токым   кичерэ  ,узенен, язмышында.
                (27,08,2011г,)


Рецензии
Без бутылки не разберусь)))))

Лара Зингл   06.09.2011 21:40     Заявить о нарушении
чё, про Булгарию не нравится?

Искандер Фасхутдинов   16.09.2011 23:11   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.