Летний сон

               
Пригадаю літній сон,
Як від щастя плакала,
У мереживний полон
Буйних трав потрапила.
   
Все квітує навкруги,
Стелить барвним килимом
Відчуваю подих трав,
Разом з ним полину я.

У далеку далечінь
Аж за небокраями,
Й не питай, чи повернусь
З зеленого раю я.

Розчинюсь в повітрі я,
Травами напоєним.
Буду я дощем в землі,
Буду теплим променем.

1.02.06р.


Рецензии