Недiлюче

Навіщо нам ділити Землю,
Закони мудрі видавать,
Хоча вони не іноземні,
Але ж на нас вони кричать!
   Тут не ходи,тут теж не стій
   Бо цей шматок Землі вже мій
   Тут все моє і ти вже мій,
   Ставай навколішки мерщій
Та я ж учора ще тут жив,
Та я ж тут їздив і ходив
Ну і що,колись було
Тепер як кажуть-загуло
   Бо я за гроші все купив
   Мене й Господь благословив
Навіщо нам ділити небо?
Там же Господь,один він є
Про нього теж подбати треба
А не ділити як своє
   Устрель того,бо він пройшов,
   Він мою ниву перейшов
   Устрель того,бо він проплів
   І на воді нам наслідив
Дивись на небо і стріляй
Не попадеш хоч налякай
О,скільки ж тих,дівись,стріляй,
А ми на хліб їм заробляй,,,


Рецензии