Яратам

 
1.Чыклар тошэ тан атканда
Голлэргэ энже булып.
Сурелмэгэн йорэгенне.
Сундермэ кире борып.

припев
2.Югалып торыйм микэн.
 Кулымны сузыйм микэн.
 Йорэгенне ишетэм бит.
 Эзгенэ тузим микэн.

3.Хэлемне минен белмисен.
 Боролыпта карамыйсын.
 Шулайда эллэ колеп.
 Тере жан булып йорисен.

припев
4.Урамнарда тан микэн.
 Йорэгендэ кан микэн.
 Мэхэббэтне сизми калган.
 Синдэ тере жан микэн.

5.Яратам дигэн сузлэрне.
 Эйтмэгэнгэ утенэм.
 Мэхэббэткэ ишек ачсам.
 Бэлки эле олгерэм.

припев
6.Урамнарда тан микэн.
 Йорэгендэ кан микэн.
 Ямансылап калдырмадын.
 Синдэ тере жан икэн.


Рецензии