Эмили Дикинсон. В моём саду
Слышны в моём саду,
А Трубадур в ветвях прервёт
Дней тихих череду.
Иное на траве дитя,
В тени дерев - ночлег,
Но вновь печальна здесь Весна,
И вновь зимою - снег!
New feet within my garden go
New feet within my garden go -
New fingers stir the sod -
A Troubadour upon the Elm
Betrays the solitude.
New children play upon the green -
New Weary sleep below -
And still the pensive Spring returns -
And still the punctual snow!
Свидетельство о публикации №111082505252