За що?

За що кохання я втрачаю?
За те, що я тебе кохаю?
За гіркі сльози в тих очах,
Що дивляться й пробача
Йдуть геть від сумнівів, назустріч,
А ти...Ти від них відвернувся...
Й геть пішов...а я біжу,
Крізь сумніви й крізь страждання
Заради нашого кохання...
Заради майбутнього твого,
Мого... Але все тільки марно...
Не відповідаєш на питання...
Не дивишся в очі мої...
Заради чого ті страждання?
Заради чого? Розкажи!
;Ти ж не зрозумієш, коли буду
Звертатися з проханням зрозуміти...
Ти знов відвернешся...і підеш по мосту,
Який потім не забудеш ти спалити...


Рецензии
Я к сожалению не знаю украинской мовы. Но прочитал. Стих напевный, как песня. И мне показалось, что он образный и эмоциональный.

Валентин Панарин   03.09.2011 08:13     Заявить о нарушении