Кер эле тошемэ энем

             
                (Энем   Марсель   истэлегенэ.)

Тошлэремэ   ник   кермисен,    ускэнем -  энем  минем
Йозлэрен,не  мин  сагындым ,  мон,лы   ж,ырын,ны  синен,
Сагындым    бергэ  чакларны  ,  синен,  шук  сузлэрен,не ,
Ямьле  Сабан  туйларында  ,  билбауда  корэшен,не.

Мен,гелеккэ   юлын,   тотып  ,  калдырып    хыялларын,
Яшь   килеш   киттен,   арадан  ,  озелде   гомерлэрен,
Башка   курешэлмэгэнгэ  ,  мэн,гелек   кайгыларым ,
Энем !  Ачы   хэсрэтен,э  ,   яраланды   йорэгем.

Синдэ  безне  сагнасын,дыр ,   салкын каберлэрен,дэ,
Озгэлэнеп  коясен,дер ,  сагышлар   хислэрендэ.
Якты   доньяларга  сине ,  кайтарыр   юллар   булса.
Гомер   буе  эзлэр   идем ,  эш  миннэн  генэ  торса.

Кер  эле   тошемэ  энем ,  елмаеп  шук   суз   белэн
Йогрешик  яшь  чактагыдай  ,  болында   яшел       чирэм
Сагындыртасын,   узен,не!   Оноттын,мы    уземне?
Ишет  инде , куккэ  карап , минем  ялварган  сузне.
       (23,07,2011г,)

 


Рецензии
Очень трогательное стихотворение,не дай Бог потерять близких ,особенно когда они так молоды.У вас очень хорошие стихи,с глубоким смыслом,просто наслаждался ими.В последней строчке в третьем слове, мне кажется опечатка.
С уважением и теплом Ильдар.

Ильдар Сафин   10.02.2013 23:42     Заявить о нарушении
Спасибо Ильдар за рецензию и за добрые слова.Здоровья тебе удачи и успехов в творчестве и в жизни. С уважением МАРС.

Ямалеев Марс   12.02.2013 20:52   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.