Справжн кохання

Коли по-справжньому кохаєш,
Всим жертвуєш заради неї,
Усе, що за душею маєш,
Не має значення без неї.
Вона для тебе - цілий світ,
Її готовий на руках носити,
Коли ви поряд, твій політ,
Ніщо не може зупинити.
Вона тобі дає наснагу,
Ти відчуваєш, що живеш,
Вона втамовує життєву спрагу,
Всього себе їй віддаєш.
Не можеш навіть уявити,
Що це закінчитися може,
Що перестанеш ти любити,
Або вона любить не зможе.
Такі думки женеш подалі,
Ховаєш їх у підсвідомість,
Ти віриш в те, що і надалі
Усе прекрасно буде - а натомість?
Що буде далі, лиш питання,
Та будь готовим до всього,
Що може зникнути кохання,
Але не з сеця твойого!


Рецензии